RDF - Open Field

Serviciile noastre

Partenerii nostri beneficiaza de pachete tehnologice gandite profesionist pentru a acoperi necesarul de produse in vederea aducerii la maturitate a productiilor agricole. Specialistii nostri merg in teren periodic si decid impreuna cu fermierii masurile ce trebuiesc luate atunci cand situatiile impun interventia asupra culturilor. Parteneriatul nostru cu fermierii din zona Arad si Timis se bazeaza pe sloganul: „More than business”.

Depozitare și comerț cereale

Deținem spații de depozitare cu o capacitate de 23.000 to, laborator dotat cu aparatură de ultimă generație, cântar electronic, uscător de cereale și curățitoare, toate acestea gândite pe un flux de producție care ne permite preluarea a mai bine de 100 to/ oră de produse agricole și depozitarea acestora.

Producție agricolă

RDF lucrează aproximativ 1900 ha teren agricol, împărțite în trei zone de sine stătătoare, toate aflate în arealul județului Arad. Ca și dotare tehnică regăsim 10 tractoare de la capacități începând cu 170 cp și terminând cu 340 cp, 2 combine plus toată gama de agregate agricole. Pe lângă furnizorii de input-uri enumerați mai sus, RDF are în portofoliul de clienți, peste 300 de fermieri cu care are relații foarte strânse în ceea ce privește preluarea de cereale.

Consultanță în agricultură

Pentru a oferi servicii de calitate tuturor fermierilor din regiunea noastră, în echipa RDF au fost cooptați inginerii agronomi cu o bogată experiență, atât în cultura mare (grâu, porumb, floarea soarelui, rapiță etc), cât și în pomicultură și legumicultură.

Morărit și panificație

Comerțul cu cereale a însemnat pentru RDF stabilirea unor parteneriate de afaceri cu mori din Ungaria și România. În urma livrării către aceștia de cereale de o calitate superioară și conforme cu specificațiile cerute, RDF a devenit și comerciant cu produse pentru morărit și panificație.