RDF - Open Field

RDF - More than business

RDF este unul din principalii distribuitori zonali de input-uri (îngrășăminte chimice, semințe și pesticide) fiind distribuitor direct al produselor: Pioneer, Dekalb, Syngenta, KWS, Limagrain, RAGT – pe partea de semințe, Bayer, Syngenta, BASF, Arysta – pe parte de pesticide, iar pentru îngrășăminte chimice, RDF colaborează atât cu furnizori interni, cât si cu producători externi de la care face import direct.

Producție agricolă, stocare și trading

Este de precizat și faptul că pe lângă cele două activități legate între ele, și anume, cea de distribuție input-uri si cea de trading cu cereale, RDF mai desfășoară și activitate proprie de producție agricolă.

Pe lângă activitatea de distribuție, RDF este unul din principalii traderi zonali de cereale, comercializând în jur de 100.000 to cereale/an. Pentru a-și desfășura cât mai bine aceasta activitate, care presupune preluarea cerealelor în cantități mari de la fermieri, stocarea produselor preluate, condiționarea lor și livrarea, deținem un siloz de cereale cu capacitatea de stocare de 10.000 tone.

RDF - Un partener de încredere în agricultură

Am gândit RDF ca o afacere de familie, dar nu în înțelesul larg a expresiei, ci în ideea că toți angajații de la mic la mare să aibă sentimentul de apartenență la o mare familie. La RDF ușa biroului meu e mereu deschisă pentru angajați și musafiri deopotrivă. În raport cu partenerii noștri, abordarea mea este pentru o mare apropiere și deschidere, încerc să fiu alături de ei atât la bine cât și la rău, de cate ori am ocazia le întind o mână de ajutor tuturor celor care sunt deschiși și cinstiți cu mine și au nevoie de ajutorul meu. Obișnuiesc să mă întâlnesc cu partenerii mei și în afara sferei de afaceri.
Prin compania înființată de mine, încerc să fiu aproape de cei bolnavi, de sportul juvenil și de cultură, astfel ca tot fondul de sponsorizare pe care îl am la dispoziție an de an îl direcționez către aceste situații în care alții au nevoie de sprijinul meu.

Florin Deznan, CEO RDF

Răsfoiește cataloagele de produse și contactează-ne pentru o ofertă personalizată

Vezi ce produse sunt incluse în oferta noastră, pe care le poți comanda direct de la noi sau alege produse din cataloagele partenerilor noștri și comandă-le prin noi.