RDF - Open Field

Our services

We provide for our partners professionally conceived packages to cover the whole spectrum of products needed in order to bring the culture to maturity. Our specialists go on-site on a regular basis and decide together with farmers the measures to be taken when situations call for intervention on crops. Our partnership with farmers in Arad and Timiș counties relies on the slogan: “More than business”.

Depozitare și comerț cereale

Deținem spații de depozitare cu o capacitate de 10.000 to, laborator dotat cu aparatură de ultimă generație, cântar electronic, uscător de cereale și curățitoare, toate acestea gândite pe un flux de producție care ne permite preluarea a mai bine de 100 to/ oră de produse agricole și depozitarea acestora.

Producție agricolă

RDF lucrează aproximativ 1200 ha teren agricol, împărțite în trei zone de sine stătătoare, toate aflate în arealul județului Arad. Ca și dotare tehnică regăsim 5 tractoare de la capacități începând cu 140 cp și terminând cu 300 cp, 2 combine plus toată gama de agregate agricole. Pe lângă furnizorii de input-uri enumerați mai sus, RDF are în portofoliul de clienți, peste 300 de fermieri cu care are relații foarte strânse în ceea ce privește preluarea de cereale.

Consultanță în agricultură

Pentru a oferi servicii de calitate tuturor fermierilor din regiunea noastră, în echipa RDF au fost cooptați inginerii agronomi cu o bogată experiență, atât în cultura mare (grâu, porumb, floarea soarelui, rapiță etc), cât și în pomicultură și legumicultură.

Morărit și panificație

Comerțul cu cereale a însemnat pentru RDF stabilirea unor parteneriate de afaceri cu mori din Ungaria și România. În urma livrării către aceștia de cereale de o calitate superioară și conforme cu specificațiile cerute, RDF a devenit și comerciant cu produse pentru morărit și panificație.