en
RDF - Open Field

Evenimente

Pentru noi este foarte important ca fermierul să poată vedea rezultatele, de aceea organizăm periodic evenimente dedicate agriculturii, pregătim loturi experimentale pe care pot vedea direct diferențele între o cultură tratată și una netratată. În plus, alegem să ne asociem cu diverse evenimente de cultură, dedicate familiei, sportului sau cazurilor sociale pentru că simțim că este în puterea noastră să contribuim în societatea în care trăim.

19 Iulie 2017

Loturi demonstrative de porumb și floarea soarelui

Culturile care fac obiectul studiului nostru sunt porumbul și floarea soarelui. La cultura porumbului am semănat 4 hibrizi – LIPPEX și PHILEAX de la RAGT, respectiv LG.30500 și LG 5555. Pentru a demonstra eficacitatea erbicidelor BASF am semănat un martor pentru a avea un grad de comparație. Densitatea la semănat 67 000 plante/ha. Sămânța a fost tratată […]

Citește mai mult
27 Aprilie 2017

Elite Cup RDF – Ediția a VI-a

De la bun început, Elite Cup RDF s-a adresat generațiilor 2003, 2004 și 2005, astfel devenind una dintre competițiile unde anual se observă o evoluție a nivelului sportiv, odată cu creșterea și dezvoltarea jucătorilor. Turneul a crescut de-a lungul celor 5 ediții de până acum, anul acesta în competiție fiind înscrise 24 de echipe de juniori din […]

Citește mai mult
18 Mai 2016

Expoziție de artă japoneză

RDF se implica si in actele culturale ale judetului Arad. In acest sens RDF a fost partener al expozitiei „Kuchi-e. Stampe japoneze din perioada Meiji”.

„Kuchi-e. Stampe japoneze din perioada Meiji” reprezinta prima expozitie pe aceasta tema organizata în România si, totodata, o premiera europeana – spune curatorul Ioan Paul Colta.

Printre cele 61 de xilogravuri kuchi-e expuse la Arad […]

Citește mai mult
14 Noiembrie 2012

RDF în topul firmelor din Arad

In cadrul evenimentului „Topul firmelor 2011” organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, compania RDF a fost situata pe locul I la categoria: „activitati de intermediere in comertul cu ridicata”.

Datorita faptului ca RDF s-a situat pe primele 3 locuri ale topului in ultimii 5 ani i-a fost acordat si „Titlul de Excelenta”.

Din totalul firmelor ce activeaza in […]

Citește mai mult